MORPHEUS82023-05-23T15:13:18+02:00

Morpheus 8 je najnoviji i jedini uređaj koji isporučuje mulitipolarnu radiofrekventnu energiju na više slojeva kože i potkožnog tkiva.

Sigurna, učinkovita i minimalno invazivna tehnologija za pomlađivanje lica i tijela. Revolucionarni , fenomenalan i omiljen  tretman kojeg obožavaju svjetske zvijezde poput Kim Kardashian, Eva Longorie, Jessica Simpson…..

Nisu sve vrste microneedlinga jednako učinkovite, saznajte više o novom microneedling tretmanu Morpheus8

Morpheus8 je novi tretman mikroiglicama razvijen da bude učinkovitiji od drugih vrsta tretmana mikroiglicama. Morpheus8 potiče remodeliranje u masnom tkivu dermisa. Dizajniran od strane In Mode Aestheticsa, vodećeg proizvođača u areni radiofrekventne tehnologije, Morpheus8 je jedini uređaj koji kombinira radiofrekvenciju s tehnikom microneedlinga. Microneedling sam po sebi izaziva reakciju zacjeljivanja u kojoj se povećava proliferacija kolagena. Uz Morpheus8, povećanje kolagena samo je šlag na torti. Umetanjem radiofrekvencijske energije u tkivo dubine od približno 4 mm, ovaj uređaj potiče remodeliranje tkiva koje uključuje zadebljanje i zatezanje.

Je li Morpheus8 bolan?2022-11-14T22:28:35+01:00

Trudimo se da svaki tretman bude ugodan. Microneedling s radiofrekvencijom može biti pomalo neugodan na određenim područjima. Međutim, naša uporaba topikalne kreme za utrnuće čini tretman mnogo ugodnijim nego što mnogi klijenti očekuju.

Hoće li moje lice biti crveno nakon Morpheus8 microneedlinga?2022-11-14T22:28:35+01:00

Klijenti mogu očekivati ​​da će im koža biti crvena dan ili dva nakon tretmana Morpheus8. Također se može pojaviti lagano oticanje. Ove su nuspojave obično blage i brzo se smanjuju.

Mogu li se našminkati nakon tretmana Morpheus8?2022-11-14T22:28:35+01:00

Microneedling s Morpheusom8 ide iznad i dalje kako bi utjecao na duboko masno tkivo. Koža može biti lagano osjetljiva nekoliko dana. Općenito, klijentice se potiču da se suzdrže od nošenja šminke 1 do 2 dana.

Morpheus8 oporavak2022-11-14T22:28:35+01:00

Većina klijentica može koristiti šminku dan nakon tretmana. Povremeno se mogu pojaviti blago crvenilo i otok ili dva.

Koliko je Morpheus8 tretmana potrebno?2022-11-15T21:36:58+01:00

Morpheus8 počinje stimulirati promjene odmah nakon prvog tretmana. Ovisno o stupnju poboljšanja koje se želi postići, može se razmotriti serija od 2 do 4 tretmana. Naša je namjera preporučiti samo ono što treba da postigne željeni ishod. Provodimo temeljito savjetovanje i procjenu kože kako bismo u potpunosti razumjeli potrebe svake osobe.

Kakav je Morpheus8 u usporedbi s drugim tretmanima mikroiglicama?2022-11-15T21:36:06+01:00

Morpheus8 se razlikuje od bilo kojeg tretmana microneedlingom koji smo vidjeli. U standardnom tretmanu microneedlingom, mali aplikator s iglom pomiče se po koži. Mikroiglice se mogu automatizirati da se pomiču okomito kako bi “utiskivale” kožu. Iglice na aplikatoru dosežu dubinu od približno 2 mm. Nakon mikroiglica, može se primijeniti hranjivi serum kao što je mješavina vitamina kako bi riješio određeni problem.

Tretman Morpheus82022-11-15T21:32:47+01:00

Tretman Morpheus8 provodimo koristeći lokalni anestetik kako bismo smanjili osjet i mikroiglica i prodiranja radiofrekvencijske energije. Vrh aplikatora ima nekoliko sitnih iglica koje se napajaju radiofrekvencijom preko platforme uređaja.

Na kojim područjima se Morpheus8 može koristiti?2022-11-14T22:28:35+01:00

Tretman se najčešće izvodi na donjem dijelu lica i vratu. Međutim, Morpheus8 može poboljšati bilo koje područje u kojem je potrebno remodeliranje subdermalnog masnog tkiva.

Kada se koristi Morpheus8?2022-11-14T22:28:35+01:00

Morpheus8 koristimo kao samostalni postupak za gore navedene indikacije plus:

 • Kao premosni postupak – Za klijente koji nisu spremni za kirurški zahvat kao što je facelift Morpheus8, sa ili bez FaceTite™, može „premostiti jaz” uz niže troškove, brži oporavak i manji rizik dok ne budete spremni za više – sve to bez potrebe za anestezijom ili sedativima.
 • Kao kombinirani postupak – dodajemo Morpheus8 u FaceTite kako bismo postigli maksimalno zatezanje kože i dodatno poboljšali kvalitetu kože. Ovaj postupak je poznat kao “EmbraceRF”.
 • FaceTite ili Facelifting Maintenance – Tretman s Morpheus8 jednom godišnje pomoći će u održavanju rezultata nakon operacije faceliftinga i FaceTitea. Možete nastaviti graciozno stariti i možda vam u budućnosti nikada neće trebati operacija.
Što Morpheus8 može tretirati?2022-11-14T22:28:36+01:00

Morpheus8 je izvrsno rješenje za pomlađivanje lica jer se njime može postići više korekcija istovremeno. Neka od pitanja koja rješavamo ovom radiofrekvencijskom tehnikom uključuju:

 • Nakupljanje masnoće ispod brade
 • Blago omekšavanje i izbočenje na liniji čeljusti
 • Oštećenje od sunca
 • Ožiljci od akni i drugi ožiljci
 • Strije
 • Loša tekstura kože
 • Proširene pore
 • Duboke linije i nabori
Kandidati za Morpheus8?2022-11-14T22:28:36+01:00

Morpheus8 pomaže poboljšati izgled:

 • Višak masnog tkiva na licu i vratu
 • Blaga opuštenost i vilica u licu i vratu
 • Neujednačena ili gruba tekstura kože
 • Ožiljci od akni i drugi ožiljci na licu ili tijelu
 • Duboke linije i nabori
 • Oštećenje od sunca
 • Proširene pore
 • Strije

Donji slojevi kože temelj su lijepo oblikovanog lica i tijela!

Morpheus8 jedini je uređaj koji isporučuje bipolarnu radiofrekvencijsku energiju na više slojeva kože i potkožnog masnog tkiva.

To uzrokuje intenzivnu regeneraciju, zatezanje kože i stvaranje novog kolagena i elastina.

Područje djelovanja

Tretman je prikladan za bilo koji dio tijela kojemu treba obnova kože:

 • Tonus i tekstura kože (lice i tijelo)
 • Bore
 • Pigmentacija
 • Ožiljci
 • Ožiljci od akni
 • Celulit

Najdublja radiofrekvencijska tehnologija za remodeliranje lica i tijela

Frakcijska radiofrekvencijska tehnologija prodire duboko u kožu i potkožno masno tkivo te je zagrijava. Donji slojevi kože temelj su lijepo oblikovanog lica i tijela. Iglice prodiru u subdermalno tkivo, koaguliraju masnoću i zatežu vezivno tkivo. Istodobno radio frekvencijska energija zagrijava dublje slojeve kože i tako pokreće njezino pomlađivanje.
Tehnologija omogućava da remodeliramo lice i oblikujemo tijelo na minimalno invazivan način s maksimalnim učinkom.

Tretman Morpheus8

Izolirane mikroiglice prodiru u dublje dijelove kože kako bi je regenerirale. Na koži se stvaraju mikrooštećenja, a radiofrekvencijska energija istovremeno zagrijava različite slojeve kože. Omogućava izuzetno preoblikovanje kože, tkiva i kolagena pomoću radiofrekvencijske tehnologije.

Tijekom tretmana ne osjeća se veća nelagoda i oporavak je brz.

Nakon tretmana Morpheus8 pojavljuju se crvene mrlje, crvenilo i oticanje koji nestanu obično u nekoliko dana.

Preporučuje se 1-3 tretmana svakih 4-6 tjedana. Učinak tretmana obično se vidi nakon 3 tjedna, a najbolji rezultat nakon nekoliko mjeseci.

PRIJE...PRIJE...
PRIJE...PRIJE...
PRIJE...PRIJE...
PRIJE...PRIJE...
Go to Top