Dermapen

Uvođenjem Dermapenovog prethodnika 2011. godine Microneedling je revolucionirao prvom automatiziranom tehnologijom.

Lansiranje Dermapena 4 postavlja novi standard i mjerilo koje pruža vrhunski napredni i inovativni mikroiglice s nenadmašnim samopouzdanjem, uslugom i izvanrednim rezultatima za pacijente.

Tijekom posljednjih nekoliko godina, milijuni dolara dodijeljeni su za istraživanje, razvoj i preinake koji će iznova izmisliti mikroiglice onakve kakve poznajemo.

Danas je Dermapen i dalje najčešće korišten sustav mikroiglica u svijetu s preko 1,6 milijuna kliničkih postupaka koji se izvode i podržavaju kućnim održavanjem pomoću “mydermapena”, nije ni čudo što se mnogi pacijenti i praktičari obraćaju izvornim i pouzdanim tretmanima dermapena za nevjerojatne rezultatima.

Protiv starenja

Dermapen tretmani osmišljeni kako bi stvorili siguran iscjeliteljski odgovor u tijelu kako bi se zapalio prirodni nastanak kolagena i elastina iz kože, bez grubih nuspojava i zastoja, zajedno s popravljanjem površinskih slojeva kako bi se postigla zdravija koža; izgleda svjetlije, zategnutije, ujednačenije, profinjenije pore i smanjene bore.

Vaše lice, područje usana, područje oko očiju, uši, vrat, prsa, ruke i vlasište tretirani su precizno precizno kako bi se pospješilo brzo podizanje, učvršćivanje i toniranje crta lica i kontura.

Štoviše, mikrokanali omogućuju vašoj koži da nosi do 80% više aktivnih sastojaka koji duboko zaranjaju u vašu kožu kako bi se hranili i apsorbirali u temeljne stanice.

Rezultate ćete vidjeti u samo jednoj sesiji.

Uklanjanje ožiljaka

Dermapen 4 jedini je uređaj za mikroiglice s namještenom postavkom ožiljaka i protokolima za reviziju dubokih, atrofičnih ožiljaka; uključujući kirurške, kontrakture opeklina, strije i ožiljke nakon akni. Proboj igle sada se može povećati do 3,0 mm. AOVN tehnologija automatski kalibrira brzinu, pritisak i prodor motora za ciljanu preciznost. Nema povlačenja. Nema povlačenja kože.

Popularno liječenje ožiljaka Dermapen namijenjeno je liječenju strija, starih i novih. I praktičari i pacijenti otkrili su da su tretmani Dermapenom učinkovitiji kod strija od bilo kojih laserskih tretmana. Dermapenovi tretmani ožiljaka mogu uključivati: atrofične ožiljke; uključujući kirurške, kontrakture opeklina, strije / strije i ožiljke nakon akni.

Pigmentacija

Za razliku od nekih laserskih tretmana, Dermapen uklanja rizik od ozljeda toplinom i rizika od hipopigmentacije, istodobno promičući optimiziranu funkciju stanica. To ga čini prikladnim postupkom za svakog pacijenta pogođenog melazmom i s predispozicijom za hiperpigmentaciju. Tretman je također prikladan za sve Fitzpatrick tipove kože i etničke pripadnosti.

Također je utvrđeno da su tretmani Dermapenom učinkoviti u liječenju hipopigmentacijom Vitiligo. Klinički tretmani Dermapen djeluju na četiri načina kako bi preokrenuli proizvodnju hiperpigmentacija i melazme.